Середньоранній, високоврожайний вид цибулі ріпчастої, підходить для споживання свіжим і довгого зберігання. Цибулини абсолютно округлої форми. Має щільну луску жовто-бронзового забарвлення, яка відмінно оберігає цибулину при зберіганні. М'якоть білосніжна, напівгострого смаку. Відмінний товарний вигляд і непогана лежкість - відмінні риси даного виду. Вид стійкий до основних захворювань..
Особливості сорту озимої цибулі Люсі:
- період вегетації – 100-110 днів;
- вирощується у відкритому ґрунті по всій території України;
- пластичність до агротехніки і догляду;
- висока морозостійкість;
- стійкість до несправжньої борошнистої роси;
- врожайність – від 3,5 до 4 т/га;
- відмінні смакові характеристики і поживна цінність;
- хороша транспортабельність і тривалий термін зберігання;
- використовується в кулінарії, підходить для переробки, реалізується на свіжому ринку.